Zeeland strand

Wat maakt Zeeland los in jou?

Zeeland is een prachtige provincie, met veel kleine dorpen en een aantal grote steden. Veel mensen uit Duitsland en Belgie bezoeken jaarlijks de mooie stranden in deze provincie. Het is een ideale plaats om tot rust te komen. Ook als je liever geen rust hebt, is er genoeg te doen in Zeeland. 

Een gezellig dagje weg?

De provincie is perfect om er even een dagje tussenuit te gaan. Vooral met mooi weer is Zeeland de ideale plaats om naartoe te gaan. Je kunt ook over de mooie fietspaden je eigen route uitstippelen of relaxen op de boulevard. 

Op een camping in Zeeland is het....

Alle dagen feest natuurlijk, op een camping in Zeeland. Zo geniet je optimaal van je vrije dagen. Ben jij de eerste op het strand of liever de laatste die het kampvuur uitmaakt? Het kan allemaal in Zeeland. 

Blijf eens in eigen land

Nederland kent naast deze provincie nog veel andere mooie provincies en natuurlandschappen. De Nederlandse cultuur heeft veel invloeden van buitenaf meegemaakt. Vandaar dat je in ons straatbeeld ook veel buitenlandse namen zal zien. Zo zul je bijvoorbeeld in Breda de generaal maczekstraat tegenkomen. Dit komt doordat hij ervoor heeft gezorgd dat Breda vandaag de dag nog steeds vrij is.  

Populaire steden zijn Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Toch komen er jaarlijks ook veel toeristen naar andere steden van ons land. Ons land heeft naast mooie bezienswaardigheden ook een aantal pretparken. Zo is de Efteling in het kleine dorpje Kaatsheuvel bekend in heel Europa. Nederland staat bekend om het vele water. Dat is ook de reden dat het ideaal is om een boot te huren bij mooi weer. 

We hebben onze eigen eilanden, waar je kunt waddenlopen, fietsen en van de rust kunt genieten. De bekendste is misschien wel Terschelling. Ook de Waddeneilanden worden jaarlijks door veel toeristen bezocht. Let wel op dat je vaak je auto niet mee mag nemen. 

Blog