Gegrild vlees, frisse rosé wijn en aardappelen in de schil, de grill is de maaltijd van de zomer. Laat je gedachten afdwalen bij het horen van het woord barbecue. Zonneschijn, zomer, zwembaden, jonge mensen die vrolijk wegstuiven met een kippenvleugeltje in de hand… Je kunt het thuis in de hof doen of in grill restaurant Waalwijk. Daar zullen ze de unieke kookmethode voor je toepassen. In een ontspannen sfeer een feestje organiseren wanneer je vrienden wilt uitnodigen voor een etentje, maar je een beetje lui bent om te koken en de woonkamer op te ruimen. Relax, doe geen moeite en ga naar Waalwijk voor de perfecte grill.

Grillen is rustig genieten

Grillen maakt van eten bereiden en koken een sociale gebeurtenis. Bij de grill gebeurt elke actie van het keuken en je geniet van de heerlijke geuren.

Voedsel dat op de grill wordt bereid, is van nature verser. Je hoeft je niet al te veel zorgen te maken over bewerkte voedingsmiddelen – zelfs niet over rijke, romige, calorierijke voedingsstoffen. In plaats daarvan kookt de grill natuurlijk vers vlees, vis en groenten. Bij het grillen van voedsel worden al je zintuigen gebruikt. De basisprincipes van geur, zicht, geluid en natuurlijk smaak zijn allemaal aanwezig bij het grillen. Het is instinctief. Je zou kunnen zeggen dat koken op een levend vuur in ons DNA zit. “Caveman” heeft het gedaan; wij willen het ook.

Spannend

Over een levend vuur gesproken, is het niet spannender om daar te koken dan om af en toe door de ovendeur te gluren? Grillen maakt koken meer ceremonieel.

Het is veelzijdig

Je kunt bijna alles op de grill bereiden, vooral die van Waalwijk. Ok, grillen is niet echt te vergelijken met een wandeling in het bos, maar het is nog steeds een manier om mensen buiten te krijgen, wat van nature aardend en rustgevend is.

Een bezoek aan het restaurant in Waalwijk bespaart je het gedoe van de keuken opruimen.