Een mooie en moderne garage is een handige toevoeging voor iedere woning. Het is toch altijd net wat leuker als je jouw bolide veilig kunt parkeren in een vertrouwde omgeving. Het meest opvallende aspect aan elke garage is natuurlijk de garagedeur. Heb jij er net eentje gezet? Ben je misschien aan het denken aan een renovatie? Dan moet je ook nadenken over de kleur van jouw garagedeur. Als jij er niet zelf uit kunt komen hier alvast vijf originele kleuren voor jouw garagedeur!

Gewoon transparant

Dan heb je net een leuke nieuwe garagedeur van bijvoorbeeld EDB Bakx in huis gehaald en dan zou je moeten nadenken over een kleur. Waarom dan ook niet even outside the box denken en gewoon kiezen voor een transparante laag? Zo behoud je het karakter van de originele garagedeur en combineer je dat met de bescherming en glans van een laagje verf. Een gouden combinatie als je het ons vraagt.

Zeg het lekker fel

De traditionele wijsheid vertelt ons dat als je een garagedeur moet kiezen je best gaat voor een natuurlijke kleur zoals grijs of beige. Dat is gemakkelijk schoon te houden en geeft je ook heel wat flexibiliteit qua design. Maar waarom zo saai zijn? Kies voor een heerlijk felle fluokleur voor wat meer positiviteit en good vibes in jouw leven. Bovendien weet je meteen waar je moet zijn met zo’n heerlijk fluogroene garagedeur.

Of misschien pastel?

Pastelkleuren zijn niet voor niets kleuren die op tijd en stond opnieuw populair worden. Het zijn tijdloze kleuren die bij heel wat verschillende designs passen en bovendien teruggrijpen naar betere tijden. Met pastel ga je nooit fout en spring je net een tikje uit de band.

Lekker zwart

Wil je jouw garagedeur een moderne en robuuste uitstraling geven? Dan is lekker zwart de way to go. Een zwarte garagedeur draagt een bepaalde stoerheid in zich die je met andere kleuren gewoon niet hebt. Bovendien is het ook gewoon mooi!

Wat dacht je van wit?

Zuiver wit is een kleur waar iedereen van weg lijkt te blijven. Dat komt omdat zuiver wit moeilijk schoon te houden valt. Wil je toch die moeite doen? Dan heb je een garagedeur die klasse en puurheid uitstraalt. Ideaal toch?