Net zoals thuis zijn er op kantoor ook klusjes die gedaan moeten worden. Van schoonmaken tot een verbouwing, alle werkzaamheden worden niet vanzelf afgemaakt. Afhankelijk van het budget van het bedrijf kan het zijn dat je zelf de handen uit de mouwen moet steken, maar welke klusjes kun je beter aan een professional overlaten? Wij zijn van mening van je verstoppingen en werkzaamheden aan de riolering beter door de experts van ontstoppingsdienst van DG Riooltechniek kunt overlaten.

Kleine verbouwingen

Afhankelijk van de omvang van het project, de drukte en het aantal werknemers is het verstandig om kleine projecten zelf aan te pakken. Wanneer jullie in een hele drukke periode zitten, raden wij aan om alle extra werkzaamheden uit te besteden aan een externe professionele partij. 

Leidingwerk en riolering

Wij raden ten zeerste aan om alles wat betreft het leidingwerk, afvoer en riolering betreft te laten uitvoeren door een professioneel bedrijf zoals DG Riooltechniek. Zo ben je verzekerd dat de werkzaamheden op correcte wijze worden uitgevoerd. Zij beschikken over het benodigde materieel en lossen de klus op correcte wijze op. Een professionele rioolspecialist kan de verstopping of schade heel precies lokaliseren door middel van kleine camera’s. Zo weet het bedrijf precies op welke plek, welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. 

Indeling van de werkvloer

Het indelen van de werkvloer besteden wij niet uit, we vinden het belangrijk om onze bedrijfsprocessen overzichtelijk te hebben en elke persoon op de juiste plaats te zetten. Wie heeft er beter overzicht over de werkzaamheden dan ons team zelf? We laten de indeling niet over aan het management of één persoon, maar laten het hele team hierover mee beslissen. Zo kom je tot een gezamenlijke beslissing en is iedereen enthousiast over het eindresultaat, iedereen zal dus met meer plezier naar zijn of haar werk komen.

Het installeren van beveiligingssystemen

Naast de werkzaamheden aan de riolering is het volgens ons niet verstandig om het beveiligingssysteem zelf te installeren. Een beveiligingssysteem is van groot belang, ook voor de verzekeringsmaatschappij. Zij eisen vaak ook dat zo’n systeem wordt gemonteerd door een erkend bedrijf. Wil jij verzekerd zijn van een correct geïnstalleerd beveiligingssysteem? Laat dit dan installeren en controleren door een professioneel bedrijf en begin hier niet zelf aan.