Weet jij nog welke cadeaus je als kind verschrikkelijk vond, omdat ze praktisch waren? Een nieuwe trui, sokken, een onderbroek of iets van hetzelfde kaliber. Dat ging natuurlijk ten koste van het speelgoed, wat je veel liever wilde hebben. Als volwassene kijk je waarschijnlijk heel anders naar dit soort cadeaus en ben je juist blij met de praktische verrassingen. Wij zetten op een rijtje met welke cadeaus je volwassenen blij kunt maken (en kinderen niet).

Sokken

Als kind was de teleurstelling bijna niet groter te krijgen, dan wanneer je een cadeautje uitpakte en het was een paar sokken. Wat moest je daar nu mee? Als volwassene ben je er maar al te blij mee, want sokken draag je waarschijnlijk elke dag. Het is ook iets wat je misschien vaak vergeet te kopen, wanneer je eigen sokken meer op gatenkaas lijken. Geef je iemand sokken cadeau, dan wil je natuurlijk wel speciale sokken geven. Je kunt dan kiezen voor Happy Socks, maar je kunt ook eigen sokken laten maken. Dan geef je echt bijzondere sokken, die niemand anders heeft! Ook als bedrijf kun je je werknemers eigen gemaakte sokken geven, bijvoorbeeld met het bedrijfslogo.

Kleding

Een kind maak je meestal het meeste blij met speelgoed en als je iets van kleding geeft, dan moet het te maken hebben met hun favoriete speelgoed, programma of karakter. Maar je kunt je volwassen familieleden of vrienden zeker blij maken met een mooi kledingstuk. Een mooie trui of een trendy T-shirt is iets wat veel mensen echt zullen waarderen. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat je de maat weet van degene aan wie je een kledingstuk cadeau geeft. Ook zijn broeken vaak iets lastiger, omdat die overal goed moeten zitten. Dit wil iemand vaak even zelf passen. Natuurlijk kun je ook aangeven dat het altijd te ruilen is als het niet past, zonder dat je cadeau voor niets was!

Quality time

Een dag naar een pretpark, zoals de Efteling of Disneyland Parijs, vindt een kind natuurlijk fantastisch, maar wachten op het cadeau niet. Je vrienden, partner of familie kun je juist blij maken met de belofte om samen iets te gaan doen. Een etentje met je grootouders, een dagje naar de wellness met je moeder of een romantische overnachting met je vriend of vriendin: het kan allemaal! Quality time is erg belangrijk om relaties goed te houden en beter te verbinden met elkaar. Je geeft dus veel meer dan alleen tijd samen!