Nu de feestdagen zijn geweest, kunnen we ons weer focussen op de volgende speciale dagen van het jaar. In februari is het bijvoorbeeld alweer valentijnsdag. Wil je jouw man even goed in de watten leggen op deze dag van de liefde? Na kerst is je inspiratie misschien wel even helemaal op. Daarom zetten wij de beste en leukste cadeaus op een rijtje, waar je jouw lief zeker blij mee maakt. Hier komen ze!

Iets waar hij echt iets aan heeft

Er zijn heel veel leuke hebbedingetjes, die cadeau worden gedaan en vervolgens ergens in een schuif belanden. Hier wordt niemand echt blij van natuurlijk, daarom kun je beter iets kopen waar je partner echt iets aan heeft. Bijvoorbeeld producten voor baardverzorging, zijn favoriete geurtje of een vervanging voor zijn portemonnee die versleten is. Ook gepersonaliseerde cadeaus zijn altijd leuk, zeker wanneer deze vaak gebruikt worden. Kun je wat meer inspiratie gebruiken? Bekijk dan eens de mannen cadeaus van HUMK, hier zitten heel veel leuke cadeaus tussen.

Een romantisch diner

Waar ook bijna ieder mens blij van wordt, is een romantisch diner met hun lief. Je kunt je man meenemen naar zijn favoriete restaurant, samen een nieuwe ervaring opdoen bij een bijzonder restaurant of zijn favoriete maaltijd zelf klaarmaken. Als je zelf gaat koken, kun je het thuis helemaal romantisch maken met kaarsen en rozenblaadjes. Niet alleen vrouwen vinden dit heerlijk als het voor ze gedaan wordt, ook mannen kunnen dit zeker waarderen. Een groot voordeel van een romantisch diner als cadeau: je kunt er zelf ook van meegenieten!

Een dagje weg

Veel mannen vinden het ook heerlijk om quality time door te brengen met hun lief. Een dagje weg is dan ook een ontzettend leuk idee. Je kunt op valentijnsdag zelf iets plannen of samen naar een andere datum kijken. Houd je het geheim tot jullie vertrekken of geef je hints? Je kunt in kleine cadeautjes al een paar hints verstoppen voor je vertrekt, maar het is natuurlijk ook leuk om je partner geblinddoekt mee te nemen naar de bestemming. Laat het raden maar beginnen!